Obecny czas: Pią Wrz 03, 2010 10:04 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

[ 46 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: HWDP
PostWysłany: Pon Cze 18, 2007 11:04 pm 
Dołączenie: Śro Mar 29, 2006 9:07 am

W sobotę (8.10) pewna grupa młodzieży zrobiła sobie imprezkę klasową nad wartą. Ok godz 21 45 przyjechali koledzy niebiescy. Spisali ich, przetrzepali, wzięli na komisariat, potem dmuchanie w alkomat. Zadzwonili po rodziców i już syf. A pałom jeszcze mało. Nie dziwie się, że chcą wysłać list do szkoły (to jeszcze rozumiem), ale podanie sprawy do sądu i oskarżenie rodziców o nie pilnowanie dzieci czy coś takiego to już chyba przesada. Brak mi słow w ch**

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 12:18 am 
Awatar użytkownika
Dołączenie: Sob Lut 17, 2007 9:38 pm

Jezeli ta mlodziez nie miala 18 lat, miala wypite to rodzice zaniedbali swoje obawiazki rodzicielskie i nie ma sie co czepiac policji, czesto wracam nocami przez miasto i widze powywalane smietniki, rozbite buteli. Ciesz sie ze cos robia, po to sa.

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 1:31 am 
Dołączenie: Pon Sie 28, 2006 6:57 am

widze czlowieku ze malo wiesz o policji... cos robia? ugryz sie kutfa w jezyk za nim cos powiesz glupiego :/

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 2:45 am 
Awatar użytkownika
Dołączenie: Sob Lut 17, 2007 9:38 pm

Zenu napisał:widze czlowieku ze malo wiesz o policji... cos robia? ugryz sie kutfa w jezyk za nim cos powiesz glupiego :/
Wiem sporo, czesc z nich znam.....wiec wiem co pisze :)

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 3:59 am 
Awatar użytkownika
Dołączenie: Wto Sie 01, 2006 3:54 am
Miejscowość: miedzychód

dla mnie to głupota pić w 20 osób na stanicy w sobote drąc sie przy tym na cały głos... mogliście pigmeju iść gdzieś, gdzie palki dojechać nie mogą, kawałek dalej na łąke albo coś...

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 5:13 am 

konfi konfi? i co powiesz mi jeszcze ze meidzychodzka policja wypelnia wzorowo swoje obowiazki ta? i ze zalujesz ze nie mozesz tam pracowac ta? znasz hih od dupy strony raczej :/

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 6:27 am 
Awatar użytkownika
Dołączenie: Wto Sie 01, 2006 3:54 am
Miejscowość: miedzychód

widze że zenu uczulony na temat policji... zresztą kto by sie nie domyślł

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 7:41 am 
Dołączenie: Pią Kwi 13, 2007 3:43 am
Miejscowość: Miedzychód

Wiem zenu, że teraz uznasz, że bronię siostry itede..., ale faktycznie głupotą jest dwudziestu gówniarzy na stanicy uchlanych jak bele... dlatego zgadzam się z dragonem, to że raz pały zrobiły dobrze i gówniarzy zgarnęli to przeciez nie znaczy, że wszystkie swoje obowiązki wykonują dobrze i nie pisz mi tylko czasem, że nie znam glin i tak dalej, bo ja też miałam z nimi nieprzyjemne doświadczenia, ale reasumujac: tym razem zrobili dobrze, pigmej nie chlejcie więcej na widoku i w tak dużych grupach to wilk będzie syty i owca cała.

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 8:54 am 

Ania...nie chodzilo mi o to ze zle zrobili zawijajac tamtych ludzi (nie nazwie gowniarstwem bo jak i ode mnie i od Ciebie tylko 2 lata mlodsi...) ale o wypowiedz dragiego "Ciesz sie ze cos robia, po to sa."...
OTB...

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 10:08 am 

Ok. Wszystko dobrze. Zwinęli nas i good. Zadzwonili po rodziców - ok. Ale jeszcze robić sprawe w sądzie!!! Po co??
A tak poza tym. Policja coś robi?? - buehahe,dobry joke.

Je..ć policję - tylko Bóg może nas sądzić!!

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 11:22 am 
Dołączenie: Pią Kwi 13, 2007 3:43 am

A skoro o to Zenu chodziło to muszę powiedzieć, że dużo racji masz. P.S. oni gówniarze i my też:

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 12:36 pm 
Awatar użytkownika
Dołączenie: Czw Maj 11, 2006 6:47 pm

[quote="Pigmej666"]Ok. Wszystko dobrze. Zwinęli nas i good. Zadzwonili po rodziców - ok. Ale jeszcze robić sprawe w sądzie!!! Po co??

jezeli was spisali i zadzwonili do rodzicow spoko za bardzo sie wystawiliscie a jesli chodzi o sad to pewnie ruszyla juz droga urzedowa i wg prawa tak musza sie zachowac bo przeciez wg prawa spozywac alkohol moga tylko osoby ktore ukonczyly 18 rok zycia

a z innego punktu widzenia to upierdliwosc policji jak stwierdzil kumpel bo rowniez mogli zadzwonic do rodzicow i zostawic to im ale widocznie musieliscie juz ich kiedys wkurwic i wam teraz dopiekli

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 1:50 pm 
Awatar użytkownika
Dołączenie: Sob Sie 12, 2006 12:20 am

Jak dla mnie do każdej takiej sprawy trzeba podejść indywidualnie. Przypuszczam, że gdyby nie znalazło się w grupie kilka osób, które by się nie stawiały skończyłoby się to na odstawieniu do rodziców.Wiadomo po alkoholu robi się sporo głupich rzeczy więc może i tutaj tak było ... Policja ma ściśle wytyczone procedury, których musi się trzymać ... Taka ich praca ... i myślę, że gdyby znalazła sie choć jedna w miarę trzeźwa osoba w grupie, która by porozmawiała z nimi jak człowiek to sprawy by nie było ...W każdym razie lepiej z Policją niż bez niej ...Oni i tak mają strasznie ograniczone możliwości.

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 3:03 pm 
Dołączenie: Nie Gru 03, 2006 10:42 pm

ja sadze ze obie strony przesadzily:
ludze nad warta mogli zachowywac sie spokojnej a paly tez przesadzily tak surowymi konsekwencjami ale to tylko moje zdanie z ktorym nikt nie musi sie zgadzac

Temat postu:
PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 4:17 pm 

Tarzan mylisz się. Oni nam nic nie mogą zrobić za spożywanie alkoholu bo jesteśmy nieletni. Mogą najwyżej zrobić sprawę rodzicom (no w najgorszym przypadku nam, za zakłócanie porządku). Ale właśnie chodzi o to, że niikt nie robił zadymy, bo wszyscy się stamtąd zwijali i było cicho. Więc o co chodzi??

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
   [ 46 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości